PORTRETE IN ULEI LA COMANDA

Portrete la comanda in ulei de Magda Vacariu si Roxana Coatu. Pentru mai multe informatii magdavacariu@yahoo.com.

Magda Vacariu a studiat pictura la Adelaide Central School of Art in Australia si detine un Master in arte plastice de la Facultatea de Arte George Enescu Iasi. Magda este membra a Uniunii Artistilor Plastici Profesionisti din Romania,South Australian Living Artists si Royal South Australian Society of the Arts. Este detinatoarea unui premiu Royal South Australian Society of the Arts pentru portretistica. A fost ghidata in studiul artei de artisti prestigiosi precum Robert Hannaford, Christopher Orchard si Valeriu Mladin. A expus in Sydney, Adelaide, Londra si New York, si lucrarile ei fac parte din numeroase colectii din Statele Unite, Europa si Australia. Intoarsa in tara din 2008, Magda ofera cursuri de pictura si desen in Brasov. 


Roxana Coatu a studiat pictura la Facultatea de Arte George Enescu si are un Master de la aceeasi facultate. A studiat in Franta la Ecole Europeene Superieure d'Art de Bretagne. A expus in Franta, Canada si Romania. S-a specializat in portrete votive realiste in tehnica fresco in biserici din toata tara, dar exceleaza si in tehnica portretului in ulei. 
Portretele ei fac parte din colectii private si publice in tara si strainatate. Printe comenzile de portrete primite se remarca portretul lui Bartolomeu I, patriarhul Constantinopolului.

Comments